Pressemeddelelse 7. sept 07

Blomstergårdens Pomet


Startside Op Aktiviteter Link Frugt Prydfrugt Plantegenetik Planteskole

 

 

Startside
Op
Aktiviteter
Link
Frugt
Prydfrugt
Plantegenetik
Planteskole

 

Æblefest på Blomstergården ved Viborg.

7. september 2007

I weekenden lørdag den 15. og søndag den 16. september holder Blomstergården æblefest - eller måske rettere frugtfest for der er også anden frugt på programmet. Der er udstilling med æbler og pærer fra nogle af de gamle og nye sorter og smagsprøver på nogle af de sorter, som har sæson netop nu. 3 gange begge dage bliver der mulighed for at høre om dyrkning af frugt og samtidig få en rundvisning i Jyllands nye Pomet (frugttræssamling), hvor der opbevares 130 historiske æblesorter af udenlandsk oprindelse, samt 170 danske æblesorter, pærer og blommer m.m.

Har du et gammelt æbletræ stående, som du ikke ved hvad er, så gives der gerne et bud på, hvad det kan være. Du kan få oplysninger om dyrkning af frugttræer og hvordan du kan få lavet dit eget helt personlige frugttræ af egne kviste. En video fortæller om mostfremstilling fra æble til færdig most.

Selvfølgelig bliver der også mulighed for at se og høre lidt om hvad frugt kan bruges til og der kan købes kaffe med flere slags æblekager.

For Dem der gerne vil se noget med farve på, så er der stadigvæk mulighed for at se den store dahliahave med over 500 forskellige georginer.

Ønskes yderligere oplysninger eller artikler om æbler kontaktes Villy Mougaard på tlf. 86 65 12 88 for nærmere oplysninger og aftaler.

Hvis du vil have yderligere oplysninger, kan du kontakte:

Blomstergårdens Venner
Blomstergården ved Viborg
Bjerringholmvej 14, 8830 Tjele
Telefon: 86 65 12 88
Internet: info@blomstergaardenvedviborg.dk

 

Send e-mail til vores mailadresse med spørgsmål eller kommentarer om dette Web-sted.
Copyright © 2008 Blomstergården ved Viborg